Τέλος το Flash από τις συσκευές Android

1 Ιουλ | Σχόλια (0)

image

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Adobe, η mobile έκδοση του Flash δεν θα υποστηρίζεται στο Android 4.1, ενώ οι υπάρχουσες εκδόσεις Flash δεν θα είναι διαθέσιμες μέσω του Google Play μετά τις 15 Αυγούστου.

Έως τότε η εγκατάσταση του Flash σε συσκευές με το νέο Android Jelly Bean, συμπεριλαμβανομένου και του νέου tablet Nexus 7 και των (ελάχιστων) συσκευών που αναμένεται να αναβαθμιστούν μέσα στον Ιούλιο θα είναι εφικτή, αν και ούτε η Adobe ούτε ο κατασκευαστής της συσκευής θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα όποια “προβλήματα” προκληθούν.

Επίσης η Adobe ανακοίνωσε ότι η οριστική διακοπή της πιστοποίησης φορητών συσκευών για υποστήριξη Flash θα διακοπεί το Νοέμβριο. Αν και κάποιες απαιτημένες αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον, η Adobe συστήνει στους κατόχους smartphones ή tablets που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 να απεγκαταστήσουν το plugin, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Παρά το γεγοός ότι η Microsoft σκοπεύει να υποστηρίξει το Flash στις ταμπλέτες με Windows 8, η απόφαση της Adobe δικαιώνει την Apple που από την πρώτη εμφάνιση του iOS το “σνόμπαρε” επιδεικτικά…

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Τεχνολογία

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*