ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ»

7 Ιαν | Σχόλια (0)

Το Δ.Σ. της «Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗ» θέλει να ευχαριστήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΘΕΙΟΥ για την «Γιορτή ποδοσφαίρου» που μας πρόσφερε όπως είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος της, παρουσία της ηγεσίας της Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα ήταν παρόντες παλαίμαχοι, οικογένειες, παιδιά, Βουλευτές και Δήμαρχοι του νομού μας.

Ο μόνος Δήμαρχος που ήταν παρών, ήταν ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Αργειτάκος., ο οποίος κινδύνευσε καθώς και όλοι οι φιλήσυχοι φίλαθλοί μας, από την απρόκλητη και χωρίς λόγο επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού Γυθείου  μετά την επίτευξη του 2ου τέρματός μας. Επίθεση με κροτίδες, καπνογόνα και φωτοβολίδες εκ των οποίων μία πετάχτηκε επιδεικτικά σε σημείο που καθόντουσαν γυναίκες και παιδιά!!!

Ευτυχώς με την παρέμβαση της Αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Σ. Λακωνίας, το ποδόσφαιρο δεν γίνεται καλύτερο με ευχές και λόγια αλλά με πράξεις. Όλοι η Λακωνία γνωρίζει ποιες ομάδες προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και ποιες όχι. Είναι στο χέρι σας να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.

Όσο για το τι σημαίνει γιορτή ποδοσφαίρου, καλούμε εσάς και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Λακωνίας να παρακολουθήσετε έναν ανάλογης σπουδαιότητας αγώνα της ομάδας μας.

Τέλος οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και προπονητές και των δύο ομάδων, για την άψογη συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αθλητισμός, Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Ποδόσφαιρο

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*