Δεν αποδοκίμασε η ΧΑ τον Βαρβιτσιώτη στην Αρεόπολη

21 Μαρ | Σχόλια (0)

«Τα γιουχαΐσματα και οι αποδοκιμασίες στον υπουργό ναυτιλίας κατά την κατάθεση στεφάνου στην Αρεόπολη στις 17 Μαρ 2014 δεν έγιναν από φίλους της Χρυσής Αυγής αλλά από απογοητευμένους οπαδούς και ομοϊδεάτες του υπουργού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΟ Μάνης της Χρυσής Αυγής.

Η ανακοίνωση της ΧΑ έχει ως εξής:

«Έχοντας να αντιμετωπίσουμε μία ανήθικη και πρωτοφανή δίωξη με ψεύδη και προβοκάτσιες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα γιουχαΐσματα και οι αποδοκιμασίες στον υπουργό ναυτιλίας κατά την κατάθεση στεφάνου στην Αρεόπολη στις 17 Μαρ 2014 δεν έγιναν από φίλους της Χρυσής Αυγής αλλά απο απογοητευμένους οπαδούς και ομοϊδεάτες του υπουργού. Η Χρυσή Αυγή και οι Έλληνες Εθνικιστές με τις οικογένειες τους πάντα τιμούσαν και τιμούν τούς Εθνικούς Ήρωες και τίς Εθνικές εορτές με ευπρέπεια, κοσμιότητα και Εθνική υπερηφάνεια, διότι όπως είπε ο Αρχηγός Νικόλαος Μιχαλολιάκος αν δεν υπάρχει Έθνος, και Πατρίδα δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα άλλο και ιδίως ελεύθερος και υπερήφανος λαός.

Τώρα αν ο κύριος υπουργός είχε τάξει στους ομοϊδεάτες του να τους στηρίζει να καίνε την Ελληνική σημαία και δεν το έπραξε δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή. Τέλος επειδή έχει παρατραβήξει η κακοήθεια και το απύθμενο μίσος εναντίον μας θα σας υπενθυμίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι δύο χρόνια στο πολιτικό σκηνικό χωρίς να γίνει συστημική και δεν ευθύνεται για την διάλυση και το ξεπούλημα της Ελλάδος δεν ευθύνεται που έχει χαθεί το χαμόγελο και το μέλλον τού λαού και πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τίς πράξεις του και να αναλάβει τις ευθύνες του».

Τ.Ο. Μάνης
Αικατερίνη Πάτα
Υπεύθυνη τύπου

https://www.youtube

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Videos, Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Πολιτική

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*