Δες εσύ, μην δεις εσύ!

20 Αυγ | Σχόλια (0)
Σε κάθε αγώνα της Formula 1 όλος ο φίλαθλος κόσμος του εν λόγω αθλήματος περιμένει πως και πως να δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν και τα μονοθέσια να ξεχύνονται στην πίστα.
Για να γίνει αυτό  προϋποθέτει οι φίλαθλοι που είναι  στα σπίτια τους να έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό κανάλι που έχει αναλάβει την κάλυψη του αγώνα.Αυτή την περίοδο δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν τους αγώνες γιατί το κανάλι που έχει αναλάβει την μετάδοση του αγώνα είναι για λίγους και όχι για όλους.
Πριν κλείσει η ΕΡΤ όλοι μπορούσαν να δουν τους αγώνες και να απολαύσουν το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα μετά όμως το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης,τα ”αρπακτικά” πρόλαβαν και πήραν τα δικαιώματα.Αποτέλεσμα αυτού;;Πολλοί φίλοι να ”μένουν στον άσσο” όπως λέμε.
Σίγουρα όλοι αυτοί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο ψάχνουν τρόπο για να δουν τον αγώνα.Καλό δεν θα ήταν να κάνει κίνηση κάποιο κανάλι δημόσιο για να πάρει αυτό τα δικαιώματα και να προσφέρει σε όλους την δυνατότητα να  παρακολουθήσουν  το άθλημα.Αυτό θα είχε διττά αποτελέσματα.
Αφενός,θα ήταν καλό για το κανάλι και αφετέρου θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο καλό για όλους τους φίλους της Formula 1.Αν γινόταν αυτό ο κόσμος θα έμενε ευχαριστημένος.
Όλα αυτά όμως είναι μόνο υποθέσεις.
g. mixalopoulos.
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Ανώνυμος Τύπος, Άρθρα

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*