Διεθνής διάκριση για την ελληνική εταιρεία εφαρμογών και παιχνιδιών RebelCrew Games

24 Ιουν | Σχόλια (0)

Την τιμητική διάκριση Official Honoree στην κατηγορία “Games (HandheldDevices)” για το BallilandXL απέσπασε η ελληνική εταιρεία εφαρμογών και παιχνιδιών για smartphones, RebelCrew Games, στη 16η απονομή των Webby Awards. Tα Webby Awards, γνωστά και ως “Όσκαρ του Internet”, αποτελούν εδώ και 16 χρόνια τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση απονομής βραβείων στο Διαδίκτυο.

Το mobile game BallilandXL ξεχώρισε ανάμεσα σε 10.000 υποψηφιότητες από όλο τον κόσμο στη κατηγορία Mobile&App, απέναντι σε προτάσεις διεθνών κολοσσών όπως οι Nickelodeon, Playful Interactive, Game House, Lumosity, AspyrMedia, Inc. και Circ.us (Red Bull Racing). Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που διακρίνεται στα WebbyAwards.

Η διάκριση αυτή δεν είναι η πρώτη για το BallilandXL. Το δεύτερο εξάμηνο του 2011 το παιχνίδι προτάθηκε από την Apple ως “New and Noteworthy”, ενώ αναδείχθηκε ως Νο1 στα downloads σε Ιταλία και Γερμανία, No1 Board Game σε 18 χώρες και κατέκτησε μια θέση στα top-10 puzzlegames σε 44 χώρες. Με πάνω από 1.000.000 downloads, είναι το πιο επιτυχημένο mobile game ελληνικής προέλευσης.

Μετά το πολύ επιτυχημένο BallilandXL, η RebelCrew Games ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο mobile game, Fast Wheels, σε συνεργασία με την Chillingo – Electronic Arts, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες publishing στον κόσμο με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της, όπως τα Angry Birds και Cut Τhe Rope.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Τεχνολογία

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*