Έρχεται το χαράτσι με τη ΔΕΗ αλλά με ξεχωριστό ειδοποιητήριο

10 Ιουλ | Σχόλια (0)

Στις αρχές Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η αποστολή των πρώτων φακέλων για την πληρωμή του χαρατσιού. Η αποστολή θα γίνει στον ίδιο φάκελο με τον λογαριασμό της ΔΕΗ, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, αλλά δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό του ρεύματος. Το ειδοποιητήριο θα είναι ξεχωριστό και η πληρωμή θα γίνει στα ΕΛΤΑ ή τις Τράπεζες. Ο λόγος που επελέγη η ΔΕΗ για την αποστολή των ειδοποιητηρίων είναι για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις αφού η ΔΕΗ έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται.

Με ξεχωριστό λογαριασμό της Δ.Ε.Η. (αλλά με τον ίδιο φάκελο) θα αποστέλλεται πλέον το ειδικό τέλος ακινήτων. Στόχος είναι η απεμπλοκή της επιχείρησης από την είσπραξη του χαρατσιού και η άμεση αποστολή των ειδοποιητηρίων προκειμένου να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.
Έτσι όπως όλα δείχνουν για το τρέχον έτος το ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών θα πληρωθεί κανονικά και χωρίς αλλαγές πέραν της αποδέσμευσής του από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ο αριθμός των δόσεων…αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 5 ισόποσες δόσεις.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Νόμοι-Αποφάσεις

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*