Αιτήσεις αποσπάσεως για συνυπηρέτηση συζύγων στρατιωτικών από το ΓΕΕΘΑ.

19 Ιουν | Σχόλια (0)

Διευκρινίσεις και οδηγίες για τα θέματα της συνυπηρέτησης συζύγων στρατιωτικών και των εγγραφών των τέκνων τους το νέο σχολικό έτος, δίνει το ΓΕΕΘΑ.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με το που έγινε γνωστή η αναβολή των μεταθέσεων, επικοινώνησε και ενημέρωσε τα αρμόδια τμήματα των υπουργείων Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη για τα προβλήματα που δημιουργούνται, εξασφαλίζοντας τις απαιτούμενες σχετικές διαβεβαιώσεις προς επίλυσή τους.

Συνυπηρέτηση συζύγων στρατιωτικών

Η σχετική εγκύκλιος, που έχει ήδη εκδώσει το υπουργείο Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, αναφέρει ότι οι αιτήσεις αποσπάσεως γιασυνυπηρέτηση μπορούν να υποβληθούν και μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, έστω και χειρόγραφα, μόλις γνωστοποιηθεί ο τόπος μετακίνησης του στρατιωτικού.

Επιπλέον, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαβεβαιώνουν ότι όποτε υποβληθούν αιτήσεις συνυπηρέτησης θα εξετασθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Εγγραφή στα σχολεία

Όπως ενημερώνει το ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 7 του νόμου 2817/2000, εγγραφές μαθητών μπορούν να γίνουν κατ’ εξαίρεση το Σεπτέμβριο μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Νόμοι-Αποφάσεις

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*