”Η μικρομεσαία επιχείρηση είναι το όχημα για την έξοδο από την Κρίση γι’ αυτό και δεν πρέπει να μας πτοούν τα όποια χτυπήματα”

2 Ιουλ | Σχόλια (0)

Αγαπητέ συνάδερφε – συναδέλφισσα,

 

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η Χώρα όπου κυριολεκτικά κρίνεται το μέλλον μας, εμείς οι επαγγελματίες, που αποτελούμε το θεμέλιο λίθο της οικονομίας, οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δράση μας δυναμικά.

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι το απογοητευτικό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα, η αβεβαιότητα για το μέλλον, αλλά και το θολό τοπίο της ορθότητας των όποιων αποφάσεων, έχουν ως αποτέλεσμα την παράλυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που πλέον έχει δεχθεί το ισχυρότερο πλήγμα από την έναρξη της οικονομικής κρίσης.

 

Όμως, εμείς, οι άνθρωποι της παραγωγής, του εμπορίου, της ελεύθερης επαγγελματικής δραστηριότητας, που έχουμε συνηθίσει να δίνουμε μάχες, πρέπει περισσότερο από ποτέ να οπλιστούμε με θάρρος και παρά το αντίξοο οικονομικό κλίμα, να συνεχίσουμε τη δράση μας.

 

Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στις οικογένειές μας, στους συνεργάτες μας, στη Χώρα μας.

 

Η μικρομεσαία επιχείρηση είναι το όχημα για την έξοδο από την Κρίση γι’ αυτό και δεν πρέπει να μας πτοούν τα όποια χτυπήματα.

 

Εμείς θα κάνουμε τη διαφορά και τώρα.

 

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις προσπάθειές μας και τις φωνές μας και ας συνεχίσουμε το ίδιο μάχιμα να εργαζόμαστε για να κινήσουμε το μοχλό της ανάπτυξης.

 

Με εκτίμηση,

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΔΗΣ

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Επιμελητήρια, Οικονομία

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*