ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ; Και πάλι η Λακωνία στην «απ’ έξω» ;

16 Ιαν | Σχόλια (0)

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ :

ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ( ; )

Τον Γενάρη του 2011 η τότε Νομαρχία Λακωνίας ανακοίνωνε ότι  «Ολοκληρώθηκε η Οριστική Μελέτη Σχεδίου Υλοποίησης καταδυτικού Πάρκου στην περιοχή Μονεμβασίας!»

Το Νοέμβρη του 2012 η Περιφέρεια Πελοποννήσου  ανακοίνωνε και πάλι ότι (…) «κινείται ταχύτατα ο σχεδιασμός για (…) τη δημιουργία καταδυτικών πάρκων στη Μονεμβασιά και στην Ελαφόνησο» !!!  (Εδώ , εκτός από το «ταχύτατα» προστέθηκε και «2ο πάρκο στην Ελαφόνησο» !)

Τον Οκτώβρη του 2015 ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ότι «Ολοκληρώθηκε η Μελέτη για καταδυτικό πάρκο στην περιοχή Μονεμβασιάς» . (Πρόκειται για την παλιά μελέτη του 2011 ή για νέα μελέτη ; Γιατί «εξαφανίστηκε» το 2ο πάρκο της Ελαφονήσου ;)

Κι ενώ οι Λάκωνες ανέμεναν την υλοποίηση των εξαγγελιών για καταδυτικά πάρκα στη Μονεμβασιά και την Ελαφόνησο , δημοσιεύεται στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ /10-1-2016  άρθρο με τίτλο «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει … ώθηση  στον τουρισμό» και υπότιτλο «Η μαρίνα Ναυπλίου και το καταδυτικό πάρκο Τυρού αναμένεται να κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό την ευρύτερη περιοχή σε τουρίστες υψηλού εισοδήματος» .

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ; Και πάλι η Λακωνία  στην «απ’ έξω» ;

Οι Λάκωνες , σίγουρα , απαιτούν ξεκάθαρες εξηγήσεις .

«Πέταξε»  το αεροδρόμιο πρόσφατα , ως σχεδιασμός , από τη Σπάρτη στην Τρίπολη . Τώρα θα  «πετάξουν» και τα καταδυτικά πάρκα από τη Λακωνία στην Αρκαδία ;

 

16-1-2016

Βαγγέλης  Μητράκος

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Άρθρα, Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*