ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ – 17Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!

9 Ιουλ | Σχόλια (0)

Το ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ διοργάνωσε φέτος, στα πλαίσια της λήξης της σχολικής χρονιάς, ένα τριήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στην τέχνη και τον πολιτισμό. Τη 17Η ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!

Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ ήταν η Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015,όπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Λακωνίας, σπουδαστές-σολίστ όλων των βαθμίδων του ωδείου, παρουσίασαν ένα αφιέρωμα σε έργα Ελλήνων και ξένων Συνθετών, για πιάνο, κλασσική κιθάρα, βιολί, φλάουτο, αρμόνιο, ακκορντεόν, φωνητική Μουσική- Musical κ.α.

Την  Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 , στο Πάρκο του Οτε εμφανίστηκαν τα μοντέρνα τμήματα  του Λακωνικού Ωδείου, τα οποία αποτελούνται από παιδιά διαφόρων ηλικιών.

Τέλος, την τρίτη μέρα, Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, ήταν η τελετή λήξης της 17ης Γιορτής Μουσικής στην κ. πλατεία Σπάρτης, όπου  εμφανίστηκε   η Χορωδία του Λακωνικού Ωδείου καθώς και οι λαϊκές ορχήστρες. Μέσα σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε  ένα αφιέρωμα στον ιδρυτή του Λακωνικού Ωδείου, Αντώνη Βλαχονικολό, με τη συμμετοχή παλιών μαθητών του. Την 17η Γιορτή Μουσικής τίμησε με την παρουσία του ο Γιάννης Νικολάου ( συνθέτης- Λαθρεπιβάτες), ο οποίος βρέθηκε με τα παιδιά του ωδείου επί σκηνής.

Το βράδυ του Σαββάτου έλαβε χώρα στο event cafe bar ένα πολύ ξεχωριστό live με το Γιάννη Νικολάου, την Ηλέκτρα Βλαχονικολού και τον Παναγιώτη Μανιατάκο

 

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις, Περιβάλλον-Παιδεία-Σύλλογοι

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*