Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα έργα Σκούρα – Πυρί (μεγάλη παράκαμψη Σπάρτης) και η γέφυρα του Πόρου – Παράκαμψη Γερακίου

4 Ιουν | Σχόλια (0)

Αυτό διαπιστώθηκε μετά από έκτατη επίσκεψη επί τόπου των έργων που πραγματοποίησαν σήμερα 3 Ιουνίου 2015 ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης,  η Αντιπεριφερειάρχης  Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκούρος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Στρατηγάκος, συνοδευόμενοι από τον τεχνικό κλιμάκιο της κεντρικής Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τατούλης  επισήμανε για μια ακόμα φορά το πρωτοφανές έργο που γίνεται σε υποδομές  στη περιοχή μας με την βοήθεια του ΕΣΠΑ και τόνισε ότι δημιουργούμε νέα δεδομένα στο σχεδιασμό των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων στη Λακωνία αλαλάζοντας τον χάρτη του οδικού της άξονα.

Η κ. Τζανετέα δήλωσε ότι σε μια περίοδο δύσκολη για τη χώρα μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζουμε  με αποφασιστικότητα υλοποιώντας το πρόγραμμα μας σταθεροί στις δεσμεύσεις μας προς τον πολίτη.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, Πολιτική

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*