«Μου αρέσουν οι γυναίκες, όχι τα κοριτσάκια»

9 Σεπ | Σχόλια (0)

Για τη σχέση του με το αντίθετο φύλο, την προσωπική του ζωή, αλλά και τη συμμετοχή του στα «Κλεμμένα Όνειρα» μίλησε ο Μάνος Ιωάννου στο περιοδικό «Λοιπόν».

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση, μετά το άδοξο τέλος της σειράς «Βασιλιάδες» από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστός, ο 25χρονος ηθοποιός είπε: «Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο να χτυπήσει το τηλέφωνό μου και να βρεθώ στο συγκεκριμένο σίριαλ. Είναι όλα μια χαρά, ο ρόλος μού αρέσει πολύ. Είναι ένα παιδί που είναι παρθένος και η μητέρα της κοπέλας που έχει σχέση τού κάνει κάποια μαθήματα για να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που έχει… Στο τέλος “την πατάει” με τη μητέρα [...] Έτσι θα δούμε τον Μάρκο να κάνει σχέση με τη μάνα της κοπέλας του».

Ποια είναι, όμως, η προσωπική του γνώμη για τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας (σ.σ. η συνέντευξη είχε δοθεί πριν από τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Ναταλία Γερμανού) ; «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν τα κοριτσάκια, μου αρέσουν οι γυναίκες. Το θέμα είναι να σε ιντριγκάρει μια γυναίκα. Εννοείται ότι είμαι υπέρ των σχέσεων (με διαφορά ηλικίας)» δήλωσε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε: «Έχω κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, αλλά δεν θα σου πω το όριο ηλικίας».

Ο Μάνος Ιωάννου, επίσης, αποκάλυψε πως υπήρξε θαυμάστρια που ήταν παραπάνω διαχυτική από ό,τι έπρεπε μαζί του: «Αρκετές φορές έχει συμβεί, αλλά τι να κάνω; Το πιο ακραίο που έχει συμβεί είναι να μου δώσει ένα κορίτσι ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Εκεί πώς να το αντιμετωπίσω; Τα χάνω, γελάω, αλλά, εντάξει, ας υπάρχει κάποιο όριο», ενώ συμπλήρωσε: «Έρχονται και μου ζητάνε το τηλέφωνό μου, αλλά δεν το έχω δώσει ποτέ».

real.gr
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Lifestyle

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*