Ντία Τζανετέα : Επενδύουμε στον τουρισμό κρουαζιέρας

8 Ιουν | Σχόλια (0)

Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο ‘’RIVIERA’’  που για πρώτα φορά αγκυροβόλησε στο λιμάνι Γυθείου πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα συνοδευόμενη από τους Περιφερειακούς Σύμβουλους κ. Ματούλα Μπελεγρή υπεύθυνη για θέματα τουρισμού,  Ιωάννη Τζεφεράκο και Ιωάννη Μποκουβάλα , τον Λιμενάρχη Γυθείου κ. Χ. Σταμπουλή και την πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Γυθείου κ. Σοφία Ροζάκη και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο πλοίαρχος του πλοίου τους υποδέχθηκε και μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και τοπικών προϊόντων που πρόφερε η Αντιπεριφερειάρχης οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους πολυτελέστατους χώρους του πλοίου.

Η κα Τζανετέα δήλωσε ότι η αυξημένη ζήτηση του λιμανιού για τουρισμό κρουαζιέρας δικαιώνει την επιλογή μας να επενδύσουμε στο λιμάνι του Γυθείου. Επιπροσθέτως τόνισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκτός του λιμένα Γυθείου έχει προχωρήσει σε σημαντικά έργα υποδομής και πολιτισμού στην περιοχή του Γυθείου και της Μάνης,  όπως οι βελτιώσεις του οδικού άξονα Γυθείου – Αρεόπολης – Γερολιμένα, η ολοκλήρωση της μελέτης του τουριστικού καταφυγίου Γυθείου καθώς και  η συντήρηση και ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Γυθείου αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξη της στην συγκεκριμένη περιοχή και στην ικανοποίηση  χρόνιων αιτημάτων των κατοίκων της.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, Πολιτική

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*