Ο Αντιπρόεδρος του ΟΕΕ , η ΔΗ.ΚΙ.Ο. και οι ………..μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Σαμαρά.

20 Ιαν | Σχόλια (0)

Δήλωση του Παναγιώτη Νταή εκπροσώπου της παράταξης για τα πρόστιμα  και την ανακοίνωση της ΔΗ.ΚΙ.Ο

 

Ο  Αντιπρόεδρος του ΟΕΕ και της ΔΗ.ΚΙ.Ο. κ. Κ. Κόλλιας , έκανε   δήλωση για τα  ισοπεδωτικά πρόστιμα που τέθηκαν σε ισχύ από 01.01.2014 ,  σύμφωνα με την οποία προτείνει στην Συγκυβέρνηση το εξής :  ”Καλούμε  το υπουργείο Οικονομικών να πράξει το αυτονόητο: Να μειώσει τα πρόστιμα σε λογικά πλαίσια. Αν δεν μπορεί – ή δεν θέλει – να κάνει αυτό, τουλάχιστον να παρατείνει τις προθεσμίες σε λογικά χρονικά πλαίσια. ” !!!!!


Κύριοι   της ΔΗ.ΚΙ.Ο θέλουμε κατ΄ αρχάς να σας θυμίσουμε  τι λέγατε σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΟΕΕ , με ανακοίνωσή σας στις 16 Δεκεμβρίου 2013 : ” Η ψήφος αυτή είναι επιπλέον ψήφος εμπιστοσύνης στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις, που ήδη εφαρμόζει η κυβέρνηση Σαμαρά, είναι ψήφος εμπιστοσύνης από όλους και σε όλους όσοι αντιστέκονται στον εύκολο λαϊκισμό της πλειοδοσίας και έχουν επιλέξει το δύσκολο δρόμο της προσπάθειας και των επίπονων αλλαγών .  

 

Η παράταξή μας από τον Νοέμβριο έχει ανοίξει το θέμα των υπέρογκων προστίμων  δημοσιεύοντας τις θέσεις της  με επιστολή με τον τίτλο :

” Συγκυβέρνηση και πρόστιμα …………εκτός πραγματικότητας ”

http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/16299

 

Επειδή όμως φαίνεται ότι οι ανακοινώσεις κανένα δεν ενοχλούν , εμείς θα πάρουμε πρωτοβουλίες για την συγκρότηση μετώπου αφ΄ ενός μεν στο ΟΕΕ εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη της κεντρικής διοίκησης , αφ΄ ετέρου δε με όλες τις επαγγελματικές ομάδες που πλήττονται από τις διατάξεις αυτές.

 

    Νταής Παναγιώτης

                                                                              Μέλος της Κ.Δ. του Ο.Ε.Ε.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Οικονομία, Φορολογικά

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*