«Πάσχα στη Λακωνία»

22 Απρ | Σχόλια (0)

Εν όψει των εορτών που πλησιάζουν για το Άγιο Πάσχα, η Λακωνία είναι πραγματικά, μια πολύ καλή πρόταση για να περάσετε όμορφα τις Άγιες αυτές ημέρες.

Σας προσκαλώ να βρεθείτε στον τόπο μας, να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να ανακαλύψετε την ομορφιά της Λακωνίας. Έναν τόπο με ξεχωριστή φυσιογνωμία και σημαντική παρουσία στο πέρασμα των αιώνων. Οι ιστορικές περιοχές μας, οι  καστροπολιτείες μας, τα μικρά χωριά μας στον κάμπο και στα βουνά με την αμύθητη ιστορία τους, ο μαγευτικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας, , η γαστρονομία μας και η φιλοξενία των Λακώνων συνθέτουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας. Από φέτος το αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο Λεύκτρο-Σπάρτη μας φέρνει ακόμα πιο κοντά. Αδράξτε την ευκαιρία, λοιπόν, για να γνωρίσετε τη φημισμένη λακωνική γη με τους αναρίθμητους προορισμούς, τα ήθη και έθιμά της.

 Αυτό το Πάσχα  αποδράστε στην Λακωνία, τον κοντινό προορισμό με την μοναδική ιστορία, τη μαγευτική φυσική ομορφιά και τις πλούσιες  επιλογές που θα ικανοποιήσουν κάθε επισκέπτη. Σας περιμένουμε!

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

                                                                          

                                                                Αδαμαντία Τζανετέα

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*