Πρόσκληση για συμμετοχή στην έκθεση Mitt Μόσχα 18 έως 21 Μαρτίου 2015

5 Μαρ | Σχόλια (0)
         Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σύμφωνα με τον ετήσιο σχεδιασμό της, συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Mitt Μόσχας απο τις 18 έως 21 Μαρτίου 2015 για την περαιτέρω προβολή του τουριστικού προϊόντος της.

Κάθε χρόνο στα μέσα Μαρτίου, φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο Expocentr Krasnaya Presnya της Μόσχας, η Moscow International Travel & Tourism Exhibition. Η γνωστή στο ευρύ κοινό σαν Μ.Ι.Τ.Τ., διεξήχθη για πρώτη φορά το 1994, τρία χρόνια μετά την πτώση του Σοβιετικού καθεστώτος και έμελλε να καταξιωθεί ως μία από τις σπουδαιότερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού ανά την υφήλιο. Η Μ.Ι.Τ.Τ. διαρκεί 4 ημέρες και ισχύει το μικτό σύστημα όσον αφορά τους επισκέπτες, με τις δύο πρώτες ημέρες (Τετάρτη και Πέμπτη) να έχουν χαρακτήρα αποκλειστικά Β2Β και δικαίωμα εισόδου μόνο για τους
εμπορικούς επισκέπτες. Τις δύο υπόλοιπες ημέρες της έκθεσης (Παρασκευή και Σάββατο), η είσοδος ανοίγει και για το απλό κοινό. Την έκθεση επισκέπτονται κατά μέσο όρο 100.000 άτομα με το 80% να είναι επαγγελματίες τουρισμού, από 185 προορισμούς, 3.000 είναι οι επιχειρήσεις τουρισμού ενώ η συνολική εκθεσιακή επιφάνεια καταλαμβάνει υπερβαίνει τα 50.000τ.μ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε εσείς ή κάποιο μέλος σας να συμμετάσχετε στην παραπάνω έκθεση να αποστείλετε ενημερωτικό email στο invest.in.peloponnese@gmail.com με τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και επικοινωνία στο 2713601141 (κ.Ψυχάρη Κωνσταντίνο, κ.Βαρελά Σωτήριο). Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σας διαθέτει το χώρο της για προβολή των επιχειρήσεων σας καθώς και για επιχειρηματικές συναντήσεις.

Τα μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου να φροντίσουν να προμηθευτούν κάρτες εισόδου και την μεταφορά των φυλλαδίων τους.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Επιμελητήρια

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*