Προσοχή σε τηλεφωνικές κλήσεις προς επιχειρησεις

17 Δεκ | Σχόλια (0)

Επιτήδειοι, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, αναφέρουν ότι έχει υπογραφεί σύμβαση συνεργασίας μεταξύ αυτών και του Επιμελητηρίου Λακωνίας (και με άλλες αρχές και Επιμελητήρια) με σκοπό την αποστολή κωδικών για την εισαγωγή τους σε ηλεκτρονικό σύστημα.

Γραφείο Τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γύθειο 16 Δεκεμβρίου 2015

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του και όλες τις επιχειρήσεις εντός κι εκτός νομού ότιεπιτήδειοι, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, αναφέρουν ότι έχει υπογραφεί σύμβαση συνεργασίας μεταξύ αυτών και του Επιμελητηρίου Λακωνίας (και με άλλες αρχές και Επιμελητήρια) με σκοπό την αποστολή κωδικών για την εισαγωγή τους σε ηλεκτρονικό σύστημα (με στόχο όπως αναφέρθηκε την ηλεκτρονική μηχανογράφηση των επιχειρήσεων ή  την διαφήμισή τους σε μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο πχ. google) και για την παραλαβή των κωδικών θα πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 30€ ή 33€ με αντικαταβολή σε εταιρεία courier.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας δηλώνει ότι δεν υπάρχει ουδεμία σχέση των Επιμελητηρίων με τα ανωτέρω περιστατικά και εφιστά την προσοχή στα μέλη και στους πολίτες να αγνοήσουν τυχόν ενοχλήσεις από εταιρίες και να  επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Λακωνίας για την καταγραφή του περιστατικού.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Επιμελητήρια, Οικονομία

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*