Πρώτο πανελλήνιο βραβείο στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας!

14 Μάι | Σχόλια (0)

Στην κατάμεστη από χίλιους και πλέον μαθητές κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του ΥΠΟΠΑΙΘ βρέθηκε την Τετάρτη 13 Μαϊου η Ε΄ τάξη του 1ου Δημοτικού σχολείου Σκάλας για την απονομή του πρώτου βραβείου στην κατηγορία «Μαθητικό έντυπο» – σε άλλες κατηγορίες βραβεύθηκε και το 3ο Γυμνάσιο Σπάρτης – στα πλαίσια του Διαγωνισμού «Κύπρος:1974-2014,Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ…». Στο διαγωνισμό σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Πούλιο, συμμετείχαν 460 σχολικές μονάδες, περισσότεροι από 20 χιλιάδες μαθητές που έλαβαν μέρος  με 3000 δημιουργίες.

Την  απονομή του βραβείου στο 1ο Δημοτικό σχολείο Σκάλας έκανε ο Βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης ενώ χαιρετισμό στους μαθητές απηύθυνε ο Υπουργός Παιδείας κ. Αρ. Μπαλτάς,  ο πρεσβευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυρ. Κενεβέζος και η Μορφωτική ακόλουθος της Κύπρου κα Μαρ. Παναγίδου.

Με το πέρας της εκδηλώσεως αντιπροσωπεία του 1ου Δημοτικού σχολείου Σκάλας, έγινε δεκτή στο γραφείο του ,πρώτα  από τον Υπουργό Παιδείας κ. Αρ. Μπαλτά  ,ο οποίος εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για το μαθητικό έντυπο που του χάρισαν οι μαθητές και έπειτα από τον Αναπληρωτή υπουργό Παιδείας κ. Κουράκη Αν..Και στους δύο ,με μέριμνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ,δόθηκε από ένα πολυτελές καλάθι με τυποποιημένα εδέσματα από το Δήμο Ευρώτα.

Ευτυχής συγκυρία για τους μαθητές του σχολείου ήταν πως καθώς περίμεναν στον προθάλαμο του γραφείου του Υπουργού Παιδείας ,συνάντησαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο – συνοδευόμενο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο – ,ο οποίος τους χάρισε  φυλακτά αφού τους συγχάρηκε για την βράβευσή τους.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Περιβάλλον-Παιδεία-Σύλλογοι

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*