Συναντήσεις Σταύρου Αραχωβίτη

17 Απρ | Σχόλια (0)

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, ο βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης έκανε τις ακόλουθες συναντήσεις:

 

 

 

Τη Μ.Πέμπτη, 9 Απριλίου, συναντήθηκε με τη Διευθύντρια της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Σπάρτης κ. Ευαγγελία Πάντου, με την οποία συζήτησε εκτενώς τη δρομολόγηση του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης. Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε έργα τα οποία υλοποιούνται αυτή τη στιγμή μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ αλλά και σε εκείνα που έχουν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ. Ανάμεσά τους, η αποκατάσταση και η ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου.

 

Τη Μ.Παρασκευή 10 Απριλίου, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λακωνίας, κ. Τουφεξή. Στη συνάντηση αυτή, ο κ.Αραχωβίτης ενημερώθηκε για τα προβλήματα της υπηρεσίας και του νομού, με πρώτο και κυριότερο την έλλειψη προσωπικού.

 

Τέλος, την Τρίτη, 14 Απριλίου, ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανατ. Μάνης κ. Ανδρεάκο, ο οποίος ενημέρωσε τον κ.Αραχωβίτη και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία των έργων του βιολογικού καθαρισμού και άλλων ενταγμένων έργων σε διάφορα προγράμματα. Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Βουλευτές, Ειδήσεις, Πολιτική

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*