Σύσκεψη φορέων στο Διοικητήριο για το πρόγραμμα Επισιτιστικής βοήθειας

23 Ιουν | Σχόλια (0)

Μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ.Αδαμαντίας Τζανετέα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Ιουνίου,  σύσκεψη στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας με θέμα την υλοποίηση του Επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020».

            Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης για θέματα κοινωνικής πολιτικής Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Θεοφάνης Στεφανόπουλος,  εκπρόσωποι  της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας & Σπάρτης, της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, των δήμων της ΠΕ Λακωνίας, των Ιδρυμάτων της Λακωνίας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

Στην συνάντηση οι 14 πιστοποιημένοι φορείς που συμμετέχουν στην κοινωνική σύμπραξη Λακωνίας συναποφάσισαν για οργανωτικά και λειτουργικά θέματα για την υλοποίηση του προγράμματος προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ωφελουμένων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας ΑδαμαντίαΤζανετέα εξέφρασε την ικανοποίηση της και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την ουσιαστική  συμμετοχή τους που είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μίας ισχυρής  κοινωνικής σύμπραξης στη Λακωνία όπου όλοι οι φορείς από κοινού μέσω του προγράμματος θα συνδράμουν στην ανακούφιση των απόρων συνανθρώπων μας στην Λακωνία.                                                 

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, Πολιτική

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*