Στην έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα

14 Νοε | Σχόλια (0)

Στην διεθνή έκθεση τουρισμού  Philoxenia  παρευρίσκεται η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα.Αδαμαντία Τζανετέα. Η έκθεση θα λειτουργήσει από 12 έως και 15 Νοεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση Philoxenia  είναι η μακροβιότερη έκθεση τουρισμού στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 100 ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες θα βρεθούν στη φετινή, 30ή διοργάνωση, ως εκπρόσωποι μεγάλων tour operators και τουριστικών φορέων.

H Μυθική  Πελοπόννησος συμμετέχει στην έκθεση μαζί με τους ξενοδόχους τους επιχειρηματίες και  τους παράγωγους σε μια οργανωμένη προσπάθεια  ανάδειξης του τόπου μας.

Η κ. Τζανετέα στα πλαίσια της έκθεσης θα έχει  συναντήσεις με τουριστικά γραφεία του εξωτερικού προκειμένου να προωθήσει το τουριστικό προϊόν της Λακωνίας. Ο πολιτιστικός πλούτος της περιοχής μας, ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας, οι καταπληκτικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις μας, η γαστρονομική ιδιαιτερότητα του τόπου μας και η  λακωνική φιλοξενία αποτελούν την βάση του καταπληκτικού τουριστικού προϊόντος που η περιοχή μας δύναται να προσφέρει.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, Πολιτική

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*