Τα απαραίτητα βήματα για smokey eye

28 Μάι | Σχόλια (0)

Για να πετύχεις τέλεια smokey eyes θα χρειαστείτε μια βάση, μια σκιά σε ουδέτερη απόχρωση, ένα σκούρο μολύβι ματιών, ένα πινελάκι σκιών, μια σκουρόχρωμη σκιά, μια ιριδίζουσα σκιά (shimmer), μια μάσκαρα.

Τα βήματα είναι τα εξής: Ξεκινήστε απλώνοντας τη βάση σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου σας μέχρι εκεί που αρχίζει το φρύδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινελάκι για κονσίλερ αλλά καλύτερα να το κάνετε με το δάχτυλο σας για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια απλώστε μια σκιά σε ουδέτερη απόχρωση.

Έπειτα χρησιμοποιήστε ένα σκούρο μολύβι ματιών και κάντε το περίγραμμα του ματιού σας ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία μέχρι τη μέση του ματιού και στη συνέχεια από την εξωτερική γωνία μέχρι τη μέση του ματιού. Προσπαθήστε να κάνετε τις γραμμές όσο πιο κοντά μπορείτε στις βλεφαρίδες. Η γραμμή μπορεί να είναι λίγο πιο χοντρή στην εξωτερική γωνία του ματιού και μην ξεχάσετε να την επεκτείνετε λίγο προς τα έξω.

Τέλος απάλυνε τις γραμμές, προσπαθήστε να μουντζουρώσετε λίγο τις γραμμές δημιουργώντας ένα πιο απαλό αποτέλεσμα. Για να το πετύχετε χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινελάκι για σκιές η ακόμα και το δάχτυλο σας. Προσέξτε όμως να μην το παρακάνετε.

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Γυναίκα

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*