Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων

9 Ιαν | Σχόλια (0)
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο των Μολάων.
Μέσα στο γιορτινό πνεύμα των ημερών ο Αρχιμουσικός Κωνσταντίνος Κεκκέρης με τους μαθητές του , οι αρχές της πόλης, οι γονείς και οι φίλοι αντάλλαξαν ευχές  επαναβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για την Φιλαρμονική η οποία συμπληρώνει σχεδόν έξι δεκαετίες παρουσίας.
 
Η γιορτή  κάθε χρόνο πραγματοποιείται με την φροντίδα του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας  και της προέδρου του  κ. Παναγιώτας Αλειφέρη.
 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ευχόμενοι για το νέο έτος 2016 υγεία, χαμόγελο, αισιοδοξία, υπομονή και δύναμη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παναγιώτα Αλειφέρη, ενώ παρόντες ήσαν επίσης οι αιδεσιμολογιώτατοι π. Σταύρος Βαρράς & Παναγιώτης Λεγάκης, ο Πρόεδρος της  Δημοτικής Ενότητας Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, ο τ. Δήμαρχος Μολάων Ιωάννης Μοσχοβάκος, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μεταμορφώσεως και Πακίων Παναγιώτης Σκαρμούτσος & Μιχάλης Καρούνης, η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ και της Φιλαρμονικής  Μολάων κ.  Καλλιόπη Καρυτσιώτη, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων Γεωργία Σαρακινιώτη  και ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων Ιωάννης Ζερβάκος.
Μάλιστα ο π. Γεράσιμος, τον οποίο μαζί με το εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχαρίστησαν θερμά η κα Αλειφέρη και ο κος Κεκέρης για την παραχώρηση της αίθουσας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ,μετέφερε τις πατρικές ευχές του Παναγιωτάτου Μητροπολίτης μας κ.κ. Ευσταθίου, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος, αλλά λόγω της κοπής της πίτας στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης δεν παρευρεθη, ανακοινώνοντας ότι ο κ. Ευστάθιος θα τιμήσει την Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων την ερχόμενη Κυριακή στην κοπή της βασιλόπιτας του Ιδρύματος Μολάων.
Επίσης μεταφέροντας  τις ευχές της ευεργέτιδας της Φιλαρμονικής κας Ρούλας Παναρίτη, ανακοίνωσε την πρόθεσή της φέτος το καλοκαίρι να προσφέρει ως δώρο στους μαθητές της Φιλαρμονικής κρουαζιέρα .
 
Η Φιλαρμονική παρουσίασε πρόγραμμα  με  χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και μελωδίες ελλήνων συνθετών.
 
Στην φετινή εκδήλωση η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου  κα Αλειφέρη  και ο Αρχιμουσικός κος  Κώστας Κεκέρης είπαν το δικό τους ευχαριστώ σε ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα τους τα τελευταία χρόνια συμμετέχοντας στη λαϊκή ορχήστρα της Φιλαρμονικής η οποία συμμετέχει στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μονεμβασίας.
 
Τιμητικά διπλώματα και από ένα γούρι δημιουργία των παιδιών του Ειδικού Σχολείου Μολάων, δόθηκαν στους:
Παναγιώτη Αρτινιό, Δημήτρη Βενιζελάκο, Δημήτρη Βλαχάκη, Ηλιάνα Δούκα, Φρόσω Καναβάρου, , Μιχάλη Καρούνη,  Αλέξανδρο Κεκέρη,   Δημήτρη Ρουβέλα και ο Θεόδωρο Σκάγκο.
 
Την βασιλόπιττα ευλόγησε ο π. Γεράσιμος ενώ τα δύο δώρα κέρδισαν τα αδέλφια Λάμπρος και Παναγιώτης Θεοδωρακάκος .
Μ.Καρούνης
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Σχετικά Άρθρα:

  1. ΤΟ ΚΑΠΗ Μολάων εκοψε την πρωτοχρονιάτικη Πίτα Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβασίας στους Μολάους έκοψε την...
  2. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Μολάων Στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου της πόλης των Μολάων,...
  3. Eκοψε τη βασιλόπιττά της η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Μολάων Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση η Φιλαρμονική της Δ.Ε....
  4. Ο Ολυμπιακός Μολάων εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Σε οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της...
  5. O Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων έκοψε την πίτα του. Αθρόα και πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών και...

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις, Περιβάλλον-Παιδεία-Σύλλογοι

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*