Το χάλκινο οι έφηβοι

7 Ιαν | Σχόλια (0)

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Δεκεμβρίου 2013 η ομάδα του Παμβοχαϊκού σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Πελοποννήσου οργάνωσε την τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου με τη συμμετοχή των ομάδων : ΓΑΣ Παμβοχαϊκός,ΑΕΠ Ολυμπιάς,ΕΑ Πατρών και Σπαρτιατικός ΓΣ. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιείχε τους δύο ημιτελικούς : ΓΑΣ Παμβοχαϊκός-ΑΕΠ Ολυμπιάς και ΕΑ Πατρών-Σπαρτιατικός ΓΣ

Στον πρώτο ημιτελικό ο Παμβοχαϊκος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην ΑΕΠ Ολυμπιάς την οποία και νίκησε εύκολα με 3-0 σετ. Στον δεύτερο ημιτελικό η ΕΑΠ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και νίκησε τον Σπαρτιατικό με 3-1 σετ. Παρόλα αυτά η ομάδα της Σπάρτης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντραρε στα ίσια τη δυνατή ομάδα της Πάτρας.

Έτσι, τα ζευγάρια της Κυριακής ήταν : Σπαρτιατικός ΓΣ-ΑΕΠ Ολυμπιάς (μικρός τελικός) και ΓΑΣ Παμβοχαϊκός-ΕΑ Πατρών (μεγάλος τελικός)

Και τα δύο ζευγάρια ήταν αμφιρροπά και αυτό βοήθησε στη διεξαγωγή δύο συναρπαστικών και θεαματικών αγώνων τους οποίους παρακολούθησε πλήθος κόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Τριαντάφυλλος» του Δήμου Βέλου-Βόχας.

ΑΕΠ Ολυμπιάς – Σπαρτιατικός ΓΣ : 2 – 3 (13-25,23-25,25-21,25-23,12-15)

Στο μικρό τελικό νικητής αναδείχθηκε ο Σπαρτιατικός αφού επιβλήθηκε με 3-2 σετ της ΑΕΠ Ολυμπιάς ύστερα από ένα φοβερό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Σπάρτης προηγήθηκε με 2-0 αλλά οι Πατρινοί δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν 2-2. Στο ταϊ μπρέικ οι ομάδες πήγαιναν πόντο- πόντο μέχρι που ο Σπαρτιατικός κατάφερε να πάρει μία μικρή διαφορά και να κατακτήσει τοσετ με 15-12.

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – ΕΑ Πατρών : 2 – 3 (16-25,25-23,24-26,25-22,12-15)

Στο μεγάλο τελικό η ΕΑ Πατρών κατάφερε έστω και δύσκολα να νικήσει τον Παμβοχαϊκό και να στεφθεί πρωταθλήτρια Πελοποννήσου.

Αποτελέσματα Φαϊναλ-Φορ :

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – ΑΕΠ Ολυμπιάς : 3 – 0

Σπαρτιατικός ΓΣ – ΕΑ Πατρών : 1 – 3

ΑΕΠ Ολυμπιάς – Σπαρτιατικός ΓΣ : 2 – 3

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – ΕΑ Πατρών: 2 – 3

Κατάταξη :

  1. ΕΑ Πατρών
  2. ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
  3. Σπαρτιατικός ΓΣ
  4. ΑΕΠ Ολυμπιάς
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αθλητισμός, Άλλα Αθλήματα, Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*