‘Αμεση αντίδραση Τζανετέα για τη λειτουργία της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σπάρτης

21 Αυγ | Σχόλια (0)

 

7  Συνάντηση με την Διοικήτρια του  Γ.Ν Λακωνίας κα Εύη Παπαγεωργίου            και τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καλογεράκο Νικόλαο είχε η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα προκειμένου να ενημερωθεί για το πρόβλημα που έχει ανακύψει ως προς την αδυναμία λειτουργίας της παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου  Σπάρτης λόγω έλλειψης ιατρών ειδικότητας παθολογίας.

Η κα Τζανετέα αντιδρώντας άμεσα απέστειλε έγγραφο στον Υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουμπλή ζητώντας του μευπερεπείγουσες διαδικασίες να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα με την κάλυψη των κενών θέσεων με ιατρούς ειδικότητας παθολογίας.

Αδυναμία Λειτουργίας της Παθολογικής  Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας -Ν. Μ. Σπάρτης

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας γνωρίζουμε ότι μετά την παραίτηση λόγω συνταξιοδότησης της Διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής, στη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης απέμειναν μόνο δύο (2) μόνιμοι ιατροί ειδικότητας Παθολογίας για την κάλυψη των αναγκών της Μονάδας.

Μέχρι και σήμερα το πρόγραμμα των εφημεριών καλυπτόταν εξ ανάγκης  από ιατρούς άλλων ειδικοτήτων του παθολογικού τομέα (πάντα με ετοιμότητα Παθολόγου).

Κατόπιν των ανωτέρω γίνεται αντιληπτό ότι αδυνατεί πλέον να λειτουργήσει η Παθολογική Κλινική του  Νοσοκομείου  Σπάρτης έστω και με τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι πρότινος και προ του κινδύνου της αναγκαστικής αναστολής λειτουργίας της και λόγω μη ύπαρξης άλλης δευτεροβάθμιας παθολογικής δομής στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίαςκαθίσταται επιτακτικότατη και άμεση  η ανάγκη κάλυψης των κενών θέσεων καθοιονδήποτε τρόπο με ιατρούς ειδικότητας Παθολογίας.

Παρακαλούμε για την άμεση επίλυση του ανωτέρω ζητήματος προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα που θα  θέσουν σε τυχόν κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Η Αντιπεριφερειάρχης

Αδαμαντία Τζανετέα

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Λακωνία και την Ελλάδα με ένα
                                              στη σελίδα του lakoniapress.gr στο facebook.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:


Σχολιάστε μέσω Facebook

Δεν βρέθηκαν Σχετικά Άρθρα.

Κατηγορία: Αρχική Σελίδα, Ειδήσεις, Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση

Σχολιάστε μέσω Facebook


Σχολιάστε μέσω της σελίδας μας


Κάντε ένα Σχόλιο
*